Lisse centrum, het hart van de Bollenstreek

Lisse centrum

In het Lisse centrum, treft u een ideale mix van spraakmakende architectuur, voorzieningen brede lanen, verrassende doorkijkjes en fijne plekken om te ontspannen.
Zin in bourgondisch genieten? Lisse Centrum is het culinaire hart van het dorp met gezellige eetcafeetjes, terrasjes en restaurants. De perfecte plek voor ontmoeten, goed eten en drinken en gezelligheid.

Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand.

Genieten van de kleur en pracht van de bollenvelden? U loopt zo vanuit het Lisse centrum naar De Keukenhof.

Ontmoeten op de Haven

Gelegen aan een echte haven was Haven 4 de ontmoetingsplek voor de bollenteelt en -handel. Tegenwoordig komen er op de Haven nog steeds mensen bij elkaar om elkaar te ontmoeten vanwege de aanwezige voorzieningen en markten. En… jaarlijks in hier de Kermis en de Feestweek te Vinden. Haven 4 in het centrum van Lisse. Op 1 a 2 minuten lopen kom je bij alle dagelijkse voorzieningen; Supermarkt, zorg, winkels en restaurants, en een theater/bioscoop. Altijd dichtbij, en echt op loopafstand, of je nu goed of minder goed ter been bent.

Lisse centraal in de Randstad

Lisse ligt zeer centraal in de Randstad en is vanuit Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag binnen 30 minuten te bereiken. Om in Lisse te komen via de A4 kunt u gebruik maken van de afslag Nieuw- Vennep, Lisse en Hillegom.

Daarnaast is Lisse gemakkelijk te bereiken vanuit Schiphol met de directe busverbinding.

Lisse recreatie

Lisse ligt midden in de bollenstreek. Het dorp ligt op loopafstand van de Keukenhof en de bollenvelden zijn gemakkelijk per fiets of auto te verkennen. Ook na het bollenseizoen is de Bollenstreek het bezoeken waard! Lisse is zeer divers met het strand, de duinen en de kagerplassen allemaal op fietsafstand.

Bereikbaarheid

De Beurs – Haven 4 -  ligt midden in het centrum van Lisse aan de binnenstad van Lisse. Ook ideaal is de ontsluiting: direct naast verschillende buslijnen, dicht bij de grote snelwegen naar Den Haag, Leiden en Amsterdam. Via de Lisserweg ben je binnen enkele minuten op de A44 of de A4.

Bus Haltes Lisse 190 m (3 min lopen) Lijn 50 – 90 - 361 - 723

Treinstation Nieuw Vennep 20 min bus 162

Treinstation Sassenheim 23 min bus 50


Supermarkt 50 meter

Huisarts 100 meter

Apotheek 350 meter (4 min lopen)


Maandagmarkt Lisse 200m (2 min lopen)


Keukenhof 1,4 km


Amsterdam Airport Schiphol 20 km (14 min)

Amsterdam centrum 38 km (30-55 min)

Leiden centrum 17 km (25 min)

Den Haag centrum 34 km (45 min)


Snelweg A44 – A4 7 km – 10 min

N208 1 km